Beter zichtbaar met een mooiere website

Lang geleden dat je website online is gekomen? Dan kan het zijn dat je totaal vergeten bent wat het toen heeft gekost. Of misschien was je toen nog geen onderdeel van het bedrijf dus had je er totaal niks mee te maken. Hoe dan ook, ondertussen zijn de technieken al zover veranderd dat de prijzen ook niet meer hetzelfde zijn. Er zijn ook veel verschillende partijen die het aanbieden en dus verschillende prijzen hebben. Het beste kun je een offerte voor een nieuwe website aanvragen. Je zult waarschijnlijk wel meerderen aanvragen aangezien er verschillende bedrijven zijn.

Van website tot complete huisstijl

Je zult zien dat er veel bedrijven zijn die naast website design ook andere diensten aanbieden. Je kunt hierbij denken aan een nieuw logo en zelfs een compleet nieuwe huisstijl. Een huisstijl omvat bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, envelopen, etc.

Wanneer je van plan bent je huisstijl en logo te vernieuwen en ook een nieuwe website wilt hebben, kun je dit het beste allemaal in 1 keer uitbesteden. Vaak is het goedkoper om als pakket te bestellen. Als je dit allemaal bij dezelfde partij laat doen zal het ook goed op elkaar aansluiten. Je weet dan dat de webdesigners samenwerken met de grafische vormgevers die jouw logo en huisstijl hebben gemaakt.

Vindbaar in Google

Wil je het echt goed aanpakken? Ga dan voor een bedrijf met ook nog als dienst SEO. Zij kunnen er dan voor zorgen dat jouw nieuwe website geoptimaliseerd is voor SEO. Dit betekend in het kort dat jouw website beter te vinden is met Google. Je bepaald in samenwerking met het bedrijf op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Vervolgens wordt je website zo ingericht dat het de vindbaarheid verbeterd en je als het goed is een hogere positie krijgt in Google.